Поділитись:

Волинський нардеп боротиметься з "русскім міром"

П'ятниця, 18 березня 2016, 17:43
Волинський нардеп боротиметься з «русскім міром»
У Верховній Раді анонсували створення нового міжфракційного об'єднання "Наступ".

Про це під час брифінгу повідомив народний депутат від "Народного фронту" Андрій Левус, – передає Еспресо.TV.

"Сьогодні ми хочемо презентувати вам нове депутатське об'єднання - антиокупаційне міжфракційне депутатське об'єднання "Наступ". Головне завдання цього об'єднання - очищення від примари, від гідри "руського мира", – зазначив Левус.

Своєю чергою, нардеп Сергій Висоцький розповів, що до міжфракційного об'єднання увійшли 10 народних депутатів. Співголовами об'єднання стали нардепи "Народного фронту" Микола Княжицький, Андрій Левус та нардеп фракції БПП Ігор Артюшенко.

До міжфракційного об'єднання також приєдналися народний депутат та колишній лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош, нардепи "Народного фронту" Олег Медуниця, Масоріна Олена, народний депутат з Волині Ігор Лапін, депутат від "Самопомочі" Олександр Опанасенко, а також нардеп від БПП Вадим Денисенко.

"Зараз у нас є пакет із 10 антиокупаційних законів, перші 4 вже готові до внесення. Серед них закон про інформаційний простір, за яким треба заборонити усі медіа, які пов'язані з РФ, співаків та гастролі театрів, виключення зробити лише для тих, хто відкрито засуджує політику Росії. Ще один закон стосується економіки, інші - продовженню декомунізаційного закону та заборони участі російських компаній у державних закупівлях", – розповів Висоцький.

Надрукувати
мітки:
коментарів