Поділитись:

Улюблена їжа – під одним дахом: фуд-термінал у "Промені" запрошує лучан* (відео)

Субота, 28 квітня 2018, 16:55
Улюблена їжа – під одним дахом:  фуд-термінал у «Промені» запрошує лучан* (відео)

Улюблена їжа – під одним дахом:  фуд-термінал у «Промені» запрошує лучан* (відео)

Фуд-термінал "Grand Central", що у розважальному центрі "Промінь", пропонує лучанам та гостям міста скуштувати страви різної кухні.

Це фуд-термінал "Grand Central" – фудмаркети та ресторани різної кухні під одним дахом. Фуд-термінал площею 1400 м кв. знаходиться у самому серці міста на четвертому поверсі розважального центру "Промінь". Ідея закладу полягає в універсальності інтер'єру та різноманітності кухні – для сімейних сніданків у вихідні чи обіду з колегами, посиденьок з друзями чи романтичних побачень.

"Тільки у найбільшому фудкорті міста "Grand Central", який популяризує кулінарну культуру світу, ви щодня зможете відвідати частинку Lutsk Food Fest. Адже, окрім наших постійних резидентів, ми маємо територію, на якій періодично будемо змінювати представників ресторанів, кафе, кондитерських, піцерій країни і не тільки. Все, що ви куштували на Lutsk Food Fest протягом двох днів, буде представлено у нас впродовж року", – зазначають організатори.

Вже скоро, 4 травня, о 20:00 відбудеться вечірка на честь оновлення фуд-корту.

Улюблена їжа – під одним дахом:  фуд-термінал у «Промені» запрошує лучан* (відео)

Розважати публіку шаленою енергетикою будуть хедлайнери свята: Led Theatre – театр магії світла, Vogue Diva Alina Lagovskaya, які танцюватимуть на крутій барній стійці від "Geoge's Club". Задаватиме ритму Dj Djane Yanika, а експресивний ведучий Юрій Корнелюк розіграє смачні подарунки від "Grill Pub", "Ring Cafe", "Хінкальня", "СушіЯмі" та "Pizza express". Також "СушіЯмі" подадуть найекзотичнішу страву – ниотамори – суші на тілі гейши.

"На вас чекає крута атмосфера, гарна компанія, і це все – на романтичній терасі з чудовим видом на вечірнє місто", – додають організатори.

Надрукувати
мітки:
коментарів