Поділитись:

Ціни квітня: за скільки здають трикімнатні квартири в новобудовах Луцька (інфографіка)

Субота, 28 квітня 2018, 18:00
Ціни квітня: за скільки здають трикімнатні квартири в новобудовах Луцька (інфографіка)

Портал Domik.ua проаналізував середні ціни на оренду трикімнатних квартир в новобудовах, розташованих на околицях обласних центрів України.

Показники можуть відрізнятися, оскільки залежать від планування і площі житлового об'єкта.

Середні ціни на оренду трикімнатних квартир в новобудовах різних міст України

Ціни квітня: за скільки здають трикімнатні квартири в новобудовах Луцька (інфографіка)

Найдорожчі квартири виставлені на оренду в новобудовах Києва – за 19 000 грн. В інших містах центральної частини України найдорожче зняти трикімнатне житло можна в Дніпрі – за 9000 грн. Найнижча вартість оренди квартир простежується в Кропивницькому – 5500 грн.

У Західній частині України середній діапазон цін на оренду трикімнатних житлових об'єктів зафіксований в межах 5500-10 000 грн. Недорого зняти квартиру можна в багатоквартирних нових житлових комплексах Хмельницького та Луцька – за 5500 грн в кожному з міст. Найвищі показники виявлені у Львові – 10 000 грн.

У Східній частині України орендувати трикімнатне житло за максимально низьку вартість можна в Запоріжжі – за 6000 грн в місяць. Найвищі ціни на оренду квартир спостерігаються в новобудовах Харкова – 8000 грн.

У Південній частині України мінімальна середня вартість оренди трикімнатних квартир простежується в багатоквартирних нових житлових будинках Миколаєва – 5500 грн. Найбільше за оренду житла можуть заплатити орендарі в Одесі – 11 000 грн.

У Північній частині України зняти трикімнатний житловий об'єкт найвигідніше можна в Сумах – за 5500 грн в місяць. Найвищі ціни на оренду квартир виявлено в новобудовах Житомира, Рівного та Чернігова – 6000 грн в кожному з регіонів.

Надрукувати
мітки:
коментарів