Поділитись:

До Луцька переселять військових літунів Севастопольської бригади

Субота, 16 червня 2018, 17:15
До Луцька переселять військових літунів Севастопольської бригади

До 1 вересня до Луцька передислокується Севастопольська бригада тактичної авіації імені Олександра Покришкіна.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Зі слів офіцера прес-центру командування Повітряних сил Дмитра Струтинського, передислокація відбувається влітку для того, аби військові змогли прибути у місце служби, знайти помешкання і до 1 вересня привезти свої сім'ї, щоб діти змогли піти до школи.

У Міністерстві оборони запевнили, що військовим компенсують витрати на оренду житла. 2 550 гривень на місяць платитимуть одиноким та одруженим офіцерам, 3 825 гривень – якщо в сім'ї є діти. Проте рідні авіаторів сумніваються, що зможуть так швидко знайти житло у Луцьку.

"Вивчивши ситуацію по інтернету і в телефонному режимі, ми побачили, що житловий фонд не готовий розмістити військовослужбовців. Нас близько 300-400 сімей, в місті не здають стільки квартир одночасно", – зазначила дружина офіцера Алла Козлова.

Натомість ріелтори заспокоюють – квартири знайдуть усім. У міській раді теж запевняють, що проблем не буде й з влаштуванням дітей у школи та садочки. А в центрі зайнятості обіцяють знайти роботу дружинам офіцерів.

Нагадаємо: уряд підтримав рішення Міністерства оборони України щодо передислокації цієї бригади тактичної авіації Повітряних сил ЗС України на Волинь у листопаді 2017 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024