Поділитись:

На залізничній станції в Ковелі провели експеримент

Середа, 18 липня 2018, 09:37
На залізничній станції в Ковелі провели експеримент

На Львівській залізниці успішно реалізували експеримент для покращення показників використання локомотивів і роботи локомотивних бригад.

16 липня зі станції "Ковель" до станції "Ізов" рушив ще один локомотив із вантажним поїздом, що курсує на цій дільниці подвійним обертом (без заїзду локомотива в депо та без зміни локомотивної бригади на станції "Ковель"), – повідомляє залізниця у Facebook.

Таке рішення на Львівській залізниці ухвалили завдяки вдалому експерименту, що був запроваджений на початку липня цього року. Відтоді одна локомотивна бригада локомотивом 2ТЕ116 за робочу зміну встигає двічі доставити вантажні поїзди вагою 5 тис. тонн із Ковеля до Ізова та повернутися зворотно зі супутнім вантажем або зі складом порожніх вагонів, сукупно подолавши за зміну близько 350 км шляху. Варто зауважити, що до цього для виконання аналогічного обсягу роботи залізничникам доводилося задіювати дві локомотивні бригади та два локомотива.

Графік для локомотива із вантажним поїздом, що курсує подвійним обертом, прокладено для його безперешкодного руху дільницею "Ковель – Ізов – Ковель", що в підсумку дозволило вивільнити для інших експлуатаційних потреб одну локомотивну бригаду та локомотив.

Керівник Львівської залізниці Володимир Крот. поставив завдання з підвищення ефективності використання локомотивів та продуктивності праці локомотивних бригад на інших напрямках. Задля цього на залізниці впроваджується практика закріплення тягового рухомого складу та локомотивних бригад за вантажонапруженими дільницями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТИМЧАСОВО НЕ КУРСУВАТИМЕ ПОЇЗД "ЗДОЛБУНІВ- КОВЕЛЬ"

Надрукувати
мітки:
коментарів