Поділитись:

Отруєння у волинських ресторанах: підприємцям доведеться сплатити штраф

Середа, 10 жовтня 2018, 10:55
Отруєння у волинських ресторанах: підприємцям доведеться сплатити штраф

Підприємців, які організовували весілля у ресторані "Садиба на джерелах" та поминальний обід у луцькому кафе "Фора", після яких отруїлися люди, оштрафували.

Керівник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби в області Назар Орел зазначив, що в їхній роботі були порушення санітарних норм. Про це повідомляє телеканал UA:Волинь.

Нагадаємо: 5 серпня в в розважальному закладі "Садиба на джерелах" під час святкування весілля отруїлися гості. До лікарні госпіталізували 10 волинян, серед них – 11-річна дитина. Наприкінці липня у цьому ж закладі вже фіксували факт отруєння відвідувачів. Після відповідних експертиз за рішенням Держпродспоживслужби заклад повинен був припинити роботу, проте самовільно продовжував її. 28 серпня у луцькому кафе "Фора" люди отруїлися на поминальному обіді.

Назар Орел розповів Суспільному, що штраф накладений не на заклади громадського харчування. Покарали підприємців, які в них зареєстровані і працюють. На одного підприємця наклали штраф у розмірі 18 600 тисяч гривень, на двох інших –у розмірі 22 тисячі гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ ВДОМА ОТРУЇЛИСЯ ДВІ СІМ'Ї: ДВОРІЧНИЙ ХЛОПЧИК ПОМЕР

Надрукувати
мітки:
коментарів