Поділитись:

"Просто поставили галочку", – автор петиції про ремонт дитмайданчика в Луцьку

Четвер, 01 листопада 2018, 11:32
«Просто поставили галочку», – автор петиції про ремонт дитмайданчика в Луцьку

Автор петиції про ремонт дитячого майданчика на проспекті Молоді Михайло Шелеп поділився своїми враженням щодо роботи, яку там виконали. 

"Я розчарований!" – написав він на своїй сторінці у Facebook.

ДоДо

ПісляПісля

"Чиновники з міськради вирішили просто поставити галочку навпроти петиції, замість того, щоб з розумом підійти до її виконання. Бо як ще можна пояснити ситуацію, коли замість великих ігрових конструкцій, де могли гратися діти різного віку, поставили конструкції для дошкільнят?" – зазначив Михайло Шелеп. 

Зі слів Шелепа, старі конструкції треба було демонтувати, адже вони розвалювалися. І добре, що комунальники це зробили до того, як хтось серйозно травмувався. Але чоловіка дивує те, чому, купуючи нові конструкції, не подумали про те, якими були попередні і не врахували місця, де вони мають стояти. 

"Адже цей простір на пр. Молоді – це не дворовий майданчик, це відкритий простір, де свій вільний час проводить значна частина мешканців мікрорайону. Тут гралися діти різного віку: від 2-х років і до 11-ти років. Отож, конструкції теж треба вибирати з врахуванням цих факторів", – наголосив Шелеп. 

Також він повідомив, що публічно звертався до радника в.о.міського голови Ігоря Поліщука із проханням показати макет конструкцій, які хочуть ставити.

"Однак в міськраді вирішили зробити все швидко і вчасно (бо ж публічно обіцяли до кінця жовтня), але не сильно заморочуючись (припускаю, що закупили на місто велику партію однотипних конструкцій, які і ставлять на всі майданчики)", – зазначив Михайло Шелеп. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість "Мадаскара" в Луцьку планують встановити дитмайданчик за 100 тисяч гривень (відео)

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024