Поділитись:

У Луцьку мешканці попросили зупинити будівництво багатоповерхівок

Четвер, 29 листопада 2018, 11:14
У Луцьку мешканці попросили зупинити будівництво багатоповерхівок

Мешканці вулиці Ошуркевича надіслали звернення в Луцькраду з проханням зупинити будівництво двох багатоповерхівок в межах вулиць Даньшина-Ошуркевича, які нестимуть загрозу підтоплення їхніх будинків.

На місці будівництва є водойма, і під час дощів там збирається багато води. Про це мешканці зазначили в зверненні, яке в.о. міського голови Григорій Пустовіт зачитав 28 листопада під час засідання сесії Луцькради.

Мешканці називають це будівництво незаконним і зазначають, що дві дев’ятиповерхівки будуються на земельній ділянці, яка відведена під індивідуальну забудову. До того ж будівництво триває вже три місяці.

Депутат Костянтин Петрочук зауважив, що це питання треба або прийняти, або не прийняти, зважаючи на звернення.

Депутат Тарас Шляхтич сказав, що зараз є дозвіл на індивідуальне житлове будівництво, але там стоїть обладнання і виритий котлован зовсім не під індивідуальну забудову.

«Зараз ми вносимо зміни до детального плану території, який вже буде передбачати не індивідуальне житлове будівництво», – зауважив тарас Шляхтич.

Депутат Микола Собуцький зазначив, що питання про погодження детального плану території Даньшина-Ошуркевича варто зняти з розгляду.

Однак ця пропозиція не отримала достатньої кількості голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатська більшість у Луцькраді зі скрипом проштовхнула будівництво багатоповерхівки

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024