Поділитись:

У Києві вчителька червоною ручкою написала на чолі учня "лох"

Вівторок, 18 грудня 2018, 18:21
У Києві вчителька червоною ручкою написала на чолі учня «лох»

У школі № 287 міста Києва вчителька молодших класів написала учневі на лобі "лох" і виставила перед класом. 

Інцидент трапився у 2017 році, однак з хлопчика продовжують насміхатися й сьогодні. Про це у Facebook-спільноті «Батьки SOS» написала мати учня Вікторія Акімова.

"Минулого року (у вересні 2017 р.) мій син був у 4-му класі. Київ, школа 287. Вчителька мого сина написала на лобі червоною пастою «лох», поставила перед усім класом, щоб хлопці посміялися. Після чого син пішов у туалет, щоб відмити лоб. Про цей інцидент ми не знали, тому що син побоявся нам розповісти. Дізналися випадково від однокласників сина», – написала жінка.

Із її слів, вчителька спершу намагалася уникнути розмови про цей інцидент, а коли батько попрямував до директора, зупинила його і все ж вирішила поговорити.

"Ухвалили рішення, що вчитель вибачається перед усім класом за скоєне. Ми думали, що на цьому історія закінчиться, але, на жаль. Син цього року вже в 5-му класі. Після цього випадку слово «лох» стало в класі популярним і син постійно чує його то від одного, то від іншого учня», – додала жінка.

Як розповіла вона, одного разу дійшло до бійки.

«Зі своєю вчителькою молодших класів син також періодично зустрічається в школі. Вона дозволяє собі кричати услід моїй дитині «інтернат за тобою плаче». Тобто учителька так нічого і не зрозуміла. Що не можна ображати і принижувати дітей в школі», – написала Вікторія Акімова.

У Києві вчителька червоною ручкою написала на чолі учня «лох»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Булінг, кримінальна відповідальність, обов'язки: у Горохівському районі провели профілактичні рейди

Надрукувати
мітки:
коментарів