Поділитись:

Шахраї "розводять" волинських підприємців на гроші

Середа, 19 грудня 2018, 15:15
Шахраї «розводять» волинських підприємців на гроші

Управління Держпраці у Волинській області попереджає бізнесменів про можливість появи на підприємствах, в установах та організаціях шахраїв, які видають себе за інспекторів праці.

Подібне сталося у Ковелі, – інформують у прес-службі відомства. 

Псевдоінспектори вимагають у підприємців гроші, обіцяючи не проводити перевірку чи зменшити розмір штрафів у разі виявлення порушень вимог законодавства.

Начальник Управління Держпраці у Волинській області Ростислав Стасько закликає роботодавців бути пильними й уточнювати дані осіб, які представилися інспекторами, а також оперативно повідомляти про факти появи на підприємствах таких шахраїв.

Він наголосив: жодних «попередніх» відвідувань підприємців інспектори праці не здійснюють.

Детальну інформацію щодо виданих посвідчень головним державним інспекторам, які здійснюють державний нагляд з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів, можна перевірити на сайті Державної служби України з питань праці у розділі «Здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю». Просимо звіряти наявність посвідчень інспекторів праці на вказаному електронному ресурсі.

У разі виникнення підозри, роботодавець може звернутися для підтвердження повноважень головних державних інспекторів до Управління Держпраці у Волинській області за телефоном: (0332) 71-74-76, 71-74-88.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Увага, шахраї: волинянам розповіли, як не потрапити на гачок

Надрукувати
мітки:
коментарів