Поділитись:

У Луцьку на вулиці оселилися янголи (фото)

Понеділок, 24 грудня 2018, 20:41
У Луцьку на вулиці оселилися янголи (фото)

Започаткований минулого року департаментом культури міської ради мистецький проект «Вулиця Різдвяних Янголів» продовжується. Цьогоріч проект доповнено арт-інсталяціями «Крила» та «Різдвяне дерево». Про це повідомляє сайт Луцької міської ради.

Святкова ілюмінація встановлена на вулиці Лесі Українки від Театрального майдану й до перетину з вулицею Сенаторки Левчанівської.

Над втіленням мистецької концепції проекту працювали митці міста: Віра Конська, Людмила Салинська, Юрій Новодольський, Наталія Пилипчук та Марія Іваньоха.

Допомагали реалізувати проект працівники департаменту житлово-комунального господарства міської ради та комунального підприємства «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло».

У Луцьку на вулиці оселилися янголи (фото)У Луцьку на вулиці оселилися янголи (фото)У Луцьку на вулиці оселилися янголи (фото)У Луцьку на вулиці оселилися янголи (фото)У Луцьку на вулиці оселилися янголи (фото)У Луцьку на вулиці оселилися янголи (фото)У Луцьку на вулиці оселилися янголи (фото)У Луцьку на вулиці оселилися янголи (фото)У Луцьку на вулиці оселилися янголи (фото)У Луцьку на вулиці оселилися янголи (фото)

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Єпископ Віталій Скомаровський: «Людям загалом не вистачає любові»

Надрукувати
мітки:
коментарів