Поділитись:

У Луцьку з'явилась нова оригінальна ілюмінація (фото)

Неділя, 06 січня 2019, 00:30
У Луцьку з'явилась нова оригінальна ілюмінація (фото)

У Луцьку – нова святкова ілюмінація! На кільці вулиць Набережна та Шевченка з'явилась оригінальна інсталяція, яка прикрасила перехрестя.

Про це повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад у Facebook.

"Святкове оздоблення встановили на мосту в районі Варшавського ринку, а також на перехресті вулиць Львівської та Володимирської. Оригінальні сяючі кулі прикрасили й кільце на виїзді з міста по вул. Рівненській. Вулиця янголів теж засяяла по-особливому святково", – написав заступник.

Нагадаємо, на вулиці Лесі Українки від Театрального майдану й до перетину з вулицею Сенаторки Левчанівської встановили різдвяних янголів.

"Запрошуємо лучан оглянути новорічні об’єкти і насолодитися по-європейськи святковим Луцьком. До речі, ще кілька цікавих новинок чекають лучан вже найближчим часом. В подальшому святкових локацій у нашому місті ставатиме все більше", – пообіцяв Григорій Недопад.

У Луцьку з'явилась нова оригінальна ілюмінація (фото)У Луцьку з'явилась нова оригінальна ілюмінація (фото)У Луцьку з'явилась нова оригінальна ілюмінація (фото)У Луцьку з'явилась нова оригінальна ілюмінація (фото)У Луцьку з'явилась нова оригінальна ілюмінація (фото)У Луцьку з'явилась нова оригінальна ілюмінація (фото)У Луцьку з'явилась нова оригінальна ілюмінація (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Театральному майдані встановлюють новорічну "цікавинку" (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024