Поділитись:

Лучан кличуть приєднатися до «живого ланцюга»

Вівторок, 15 січня 2019, 18:42
Лучан кличуть приєднатися до «живого ланцюга»

22 січня 2019 року волиняни разом з усією країною відзначатимуть День Соборності. Саме цього дня 100 років тому відбулось історичне об'єднання Сходу та Заходу України в єдину соборну державу – було проголошено Акт Злуки УНР та ЗУНР.

З цієї нагоди «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк» запрошує усіх охочих долучитися до акції символічного єднання «Живий ланцюг у Луцьку».

Збір відбудеться 22 січня о 12:00 на Театральному майдані міста.

Ланцюг формуватиметься від головної площі міста уздовж вулиці Лесі Українки до площі Возз’єднання. Після цього усі учасники розгорнуть державний прапор України на Театральному майдані.

Стати частиною наймасштабнішого «живого ланцюга» на Волині легко – варто лише прийти 22 січня на головну площу Луцька. Наша сила – в єдності!

Організатори заходу: КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк» спільно з «Молодіжною радою Луцька», ГО «ВМР «Національний Альянс», НСОУ «Пласт», «Молодіжним Центром Волині» та за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2018 рік у фото: як жив Луцьк у році, що минає

Надрукувати
мітки:
коментарів