Поділитись:

Паркуються на тротуарах: у Луцьку оштрафували 9 водіїв (фото)

Субота, 02 лютого 2019, 00:30
Паркуються на тротуарах: у Луцьку оштрафували 9 водіїв (фото)

У Луцьку інспектори Департаменту муніципальної варти провели рейд та склали 9 адміністративних протоколів на громадян, які порушили Правила благоустрою міста Луцька, припаркувавши машини на тротуарах, пішохідних доріжках та зелених зонах.

Про це повідомляє прес-служба муніципалів у Facebook.

Водії залишали свої машини в заборонених місцях на вулицях Конякіна, Кравчука, Євгена Сверстюка та в щойно зробленому сквері на проспекті Волі, поблизу дитячої поліклініки. Раніше там розміщувався квітковий ринок.

На цій локації інспектори працювали з самого ранку та склали більшість протоколів. 

"Водії повинні пам’ятати, що санкція статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення тягне за собою накладення штрафу в розмірі від 340 до 1360 гривень", – застерігають муніципали.

Паркуються на тротуарах: у Луцьку оштрафували 9 водіїв (фото)Паркуються на тротуарах: у Луцьку оштрафували 9 водіїв (фото)Паркуються на тротуарах: у Луцьку оштрафували 9 водіїв (фото)Паркуються на тротуарах: у Луцьку оштрафували 9 водіїв (фото)Паркуються на тротуарах: у Луцьку оштрафували 9 водіїв (фото)Паркуються на тротуарах: у Луцьку оштрафували 9 водіїв (фото)Паркуються на тротуарах: у Луцьку оштрафували 9 водіїв (фото)Паркуються на тротуарах: у Луцьку оштрафували 9 водіїв (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як і де в Луцьку вигулювати собак, аби не отримати штраф

Надрукувати
мітки:
коментарів