Поділитись:

На добудову школи № 27 з бюджету просять 5 мільйонів гривень

Вівторок, 26 квітня 2016, 11:45
На добудову школи № 27 з бюджету просять 5 мільйонів гривень

Об'єкт планують накрити дахом та засклити, щоб там не поширювався грибок.

Цьогорічі є необхідність дофінансувати будівництво школи № 27. Про це розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев 26 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

"Ми маємо сподівання, що цей об'єкт в цьому році дофінансуємо. Адже є необхідність завершити будівництво каркаса. На це треба 5 мільйонів гривень. За ці кошти "Житлобуд" перекриває дах і засклить вікна. Таким чином можемо законсервувати об'єкт. Мається на увазі закриємо його, щоб там не гуляв вітер", - сказав Тарас Яковлев.

Тарас Яковлев додав, що цілком можливо щороку виділяти десять мільйонів на будівництво школи.

Депутат Луцькради Тарас Шляхтич зауважив, що варто й загородити будівельний майданчик повністю. Бо там, де він не є загороджений, лежить купа побутового сміття.

Депутат Луцької міської ради Сергій Була додав, що однозначно треба виділити 5 мільйонів, щоб об'єкт накрити, бо інакше там буде поширюватись грибок.

Однак депутати зауважили, що хочуть від підрядника ТзОВ "Житлобуд – 2" детального звіту щодо викнаних робіт в кінці року.

Депутати підтримали проект рішення в частині виділення 5 мільйонів на добудову школи.

Надрукувати
мітки:
коментарів