Поділитись:

Бранч-кафе «PUR PUR» в Луцьку представляє вишуканий європейський стиль з меблями від компанії Mayer Trade*

Вівторок, 12 лютого 2019, 15:04
Бранч-кафе «PUR PUR» в Луцьку представляє вишуканий європейський стиль з меблями від компанії Mayer Trade*

У центрі Луцька відкрилось нове бранч-кафе «PUR PUR» європейського рівня. Воно відрізняється не тільки стравами авторської кухні, але і вишуканим інтер’єром, розробленим студією Leo D’uk Design.

Автор проекту – відомий дизайнер Левко Давидюк. До слова сказати, що саме під його керівництвом майстерно розробила інтер’єр в культурному центрі Passage Interdit, який не так давно відкрився в Луцьку.

Бранч-кафе «PUR PUR» презентує меблі компанії Mayer Trad

Бранч-кафе «PUR PUR» в Луцьку представляє вишуканий європейський стиль з меблями від компанії Mayer Trade*

Ідея створення подібного закладу належить Тетяні Дудинської, її ініціативу підтримала вся команда закладу і успішно втілила в життя. Назва кафе символізує пурпуровий колір, в який часто розфарбовується ранкове небо.

«PUR PUR» представляє популярну в місті мережу ресторанів «Базилік», однак, представлений стиль, смілива колірна гамма, що підкреслює настінний декор відповідають комфорту даного закладу. Особливу увагу варто приділити меблям для кафе, які не випадково обрали автори проекту: https://mayertrade.com.ua/9-horeca . Комфортні крісла та стильні стільці з бука від компанії Mayer Trade прикрашають не тільки інтер’єр приміщення, але і затишну терасу.

Автори проекту зробили своєрідний акцент на природність і натуральність, і це проглядається у всіх деталях інтер’єру. Грамотне зонування приміщення дозволяє гостям розміститися на зручному дивані або на барних стільцях за оригінальною барною стійкою. Бажаючим усамітнитися можна вибрати затишний столик біля вікна.

Велика кількість рідкісних зелених рослин створює особливу атмосферу. В деяких композиціях проглядаються індивідуальні флористичні мотиви, де витриманий квітковий асамбляж, доповнений «ефектом джунглів». Його часто можна зустріти в європейських закладах. Це надає інтер’єру вишуканості і неповторного шарму.

У своєму інтерв’ю Левко Давидюк зазначив: «Ми прагнули створити легкий стильний інтер’єр, який би надихав гостей на позитивні емоції і заряджав їх енергією. Презентуємо для нашого міста дизайн нового проекту в стилі бохо – одночасно легкий і динамічний, з цікавими деталями ».

Бранч-кафе «PUR PUR» - ідеальне місце для гарного початку дня

Бранч-кафе «PUR PUR» в Луцьку представляє вишуканий європейський стиль з меблями від компанії Mayer Trade*

Ідея створення дизайну з’явилася у розробників не випадково. За словами Льва Давидюка, у Львові є багато невеликих двориків, оточених деревами і квітами, де за столиками можна поснідати. Саме цей факт надихнув творців проекту, і вони вирішили перенести атмосферу львівських затишних двориків в кафе на Волині.

Легкий і одночасно стильний інтер’єр бранч-кафе «PUR PUR» надихає відвідувачів тільки на позитивні емоції. Тут багато світла, зелені і яскравих фарб. Сюди зазвичай приходять снідати, тому авторам проекту вдалося втілити свою творчу ідею в життя.

Переважна більшість авторських страв становить правильне харчування, в меню кафе входять корисні та поживні продукти, насичені білком, вітамінами і мікроелементами, а також свіжа випічка власного виробництва.

Персонал бранч-кафе «PUR PUR» запрошує всіх бажаючих відвідати заклад, спробувати оригінальні страви і напої, а також оцінити затишну атмосферу і креативний дизайн. Ми працюємо з 8:00 до 22:00 на вулиці Яровиця (будівля ЖК «Яровиця»).

Надрукувати
мітки:
коментарів