Поділитись:

"Ми не є рабами", – MOTANKA про співпрацю зі світовим лейблом

Четвер, 14 лютого 2019, 08:31
«Ми не є рабами», – MOTANKA про співпрацю зі світовим лейблом

Як відомо, волинський етно-метал гурт MOTANKA підписав контракт з глобальним лейблом Napalm Records.

Про співпрацю з лейблом музиканти розповіли порталу karabas.live.

"Спочатку до нас звернулися із букінг-агенства: сказали, що хочуть організовувати для MOTANKA концерти за кордоном, але для цього гурт має бути обов`язково підписаним на лейбл. Виявилося, що у букера є знайомий із Napalm Records, з яким він нас і звів. Ми скинули йому дві наші пісні, а вже за годину отримали на пошту відповідь: "Sounds Great!" – зазначив гітарист Анатолій Жалнін. 

Соліст гурту Віктор Жалнін розповів і про незручний момент, який виник із Napalm.

"Ще до контракту з ними ми склали чіткий план на рік, коли саме будемо викладати в цифрові магазини пісні MOTANKA. Сталося так, що реліз треку «Босими ніжками» відбувся в той самий день, коли нам надіслали контракт". І тут нам з лейблу пишуть: «Ви виклали пісню самостійно. Тобто, ви відмовляєтеся від співпраці?» – зазначив він. 

Відтак довелося довго пояснювати ситуацію. На щастя, вони усе зрозуміли, але попросили швиденько прибрати всі пісні з цифрових майданчиків.

"Саме тому наші сторінки на Bandcamp та інших платформах поки порожні, але цьогоріч у травні-червні там з`явиться альбом MOTANKA", – розповів Віктор Жалнін. 

Довідково: 

Napalm Records — австрійський лейбл, що спеціалізується на андеґраундній хеві-метал-музиці.

Спочатку Napalm Records переважно зосереджувався на блек-метал-гуртах та фольк-метал-колективах. Згодом Napalm Records розширив свою діяльність, почавши співпрацю з готик-метал-, симфо-метал-, павер-метал-, та дум-метал-гуртами. Лейбл також був дистриб'ютором стоунер-рок-альбомів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можна повірити, що Луцьк – столиця хардкору, – фронтмен гурту MOTANKA

Надрукувати
мітки:
коментарів