Поділитись:

"Я всім дуже вдячний!": Зеленський прокоментував ймовірну заборону "Слуга народу – 3"

Четвер, 14 лютого 2019, 02:15
«Я всім дуже вдячний!»: Зеленський прокоментував ймовірну заборону «Слуга народу – 3»

Журналіст Олександр Дубинський стверджує, що Петро Порошенко намагається заборонити серіал "Слуга народу", в якому Володимир Зеленський грає роль президента. Нещодавно він оприлюднив листування, де нібито людина з Адміністрації гаранта обговорює з депутатом від "БПП" Олександром Черненком план зриву виходу серіалу.

Про це інформує 24 Канал.

На думку Комітету виборців України показ відеофільму "Слуга народу – 3" під час виборчого процесу має розглядатися як передвиборна агітація на користь Зеленського і має бути оплачений із виборчого фонду кандидата.

Натомість і у ЦВК, і в Нацраді запевнили, що наразі з такими ініціативами до них не звертались. Заступник голови ЦВК Євген Радченко наголосив, що зняти фільм з ефіру ніхто не може. І навіть, якщо він буде визнаний агітацією, то просто буде необхідно, щоб він був належним чином промаркованим.

Сам фігурант таємних переговорів Черненко визнав, що розмови про "Слугу народу" мали місце, але заявив, що вони вирвані з контексту.

"На цих аудіозаписах є монтаж і компіляція кількох розмов, які відбувалися в різний час з різними людьми. В мене позиція: трансляція цього серіалу буде агітацією. Щоб підкріпити цю позицію аргументами, консультуюся з юристами, з фахівцями у сфері медіа", – повідомив Черненко.

Натомість команда Зеленського зовсім іншої думки. Політтехнолог кандидата у президенти зазначив, що у фільмі немає персонажа з прізвищем Зеленський, але є персонаж Голобородько, який не закликає та не агітує голосувати за Зеленського. Крім того, у стрічці ніяк не наголошується голосувати проти когось з чинних кандидатів у президенти. Відтак вони не збираються знімати його з ефіру, маркувати або ж оплачувати зйомки з виборчого фонду.

Можливу заборону серіалу "Слуга народу – 3" сам Володимир Зеленський прокоментував у сюжеті ТСН.

"Я вражений трішечки, але я вдячний. Такого маркетингу студія "Квартал 95", а саме фільм "Слуга народу – 3" ніколи би не отримав. Я не бачив цього ні в одному суспільстві, ні в одній країні світу. Я не бачив, щоб влада країни рекламувала серіал. Так що мені це дуже приємно, що всі хвилюються, вийде він, чи не вийде. Допомагати нам, що він не вийшов – не потрібно. У будь-якому випадку всі вже все зробили, щоб цей фільм переглянула максимальна кількість нашої країни", – іронічно відреагував актор.

Детальніше – у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу – 3" повинен вийти після виборів", – волинський експерт

Надрукувати
мітки:
коментарів