Поділитись:

Математичний факультет СНУ випустив магістрів (фото)

П'ятниця, 15 лютого 2019, 13:34
Математичний факультет СНУ випустив магістрів (фото)

На факультеті інформаційних систем, фізики та математики СНУ ім. Лесі Українки – свято: студентам-магістрам вручили дипломи. 

Студенти 5 курсу на чолі з доц. Ніною Падалко організували урочистий захід з цієї нагоди.

Свято традиційно розпочали з промови декана факультету професора Юрія Харкевича, який привітав усіх присутніх та побажав випускникам успіхів. Згодом хвилиною мовчання вшанували тих, хто відійшов у вічність, а саме всесвітньо відомих вчених проф. Анатолія Свідзинського та проф. Віктора Михайлюка.

Математичний факультет СНУ випустив магістрів (фото)Математичний факультет СНУ випустив магістрів (фото)Математичний факультет СНУ випустив магістрів (фото)Математичний факультет СНУ випустив магістрів (фото)Математичний факультет СНУ випустив магістрів (фото)Математичний факультет СНУ випустив магістрів (фото)Математичний факультет СНУ випустив магістрів (фото)

Першими свої дипломи з відзнакою та напутнє слово отримали студенти 61-ї групи від куратора доц.Олександра Ханіна, а староста групи Ольга Гой висловила слова вдячності наставникам. 62-гу групу привітала їхній куратор доц. Інна Кальчук, а також доц. Тетяна Волошина і доц. Олексій Піддубний. До слова була також запрошена випускниця Анна Ковальчук. Наступними на сцену для вручення дипломів вийшли магістри 63-ї групи, яких привітала їхій куратор доц. Оксана Собчук, а також Юлія Павленко. Від імені групи виступила Аліна Ашортія. До вручення дипломів та вітального слова для випускників 64-ї групи на сцену було запрошено доц. Володимира Галяна та доц. Ганну Шаварову. Доц. Ніна Головіна та проф. Сергій Федосов вручили дипломи випускникам 65-ї групию. А 66-та група отримала дипломи від доц. Василя Сахнюка. 

Для випускників свої вітальні номери представили їхні молодші друзі.

На завершення свята зі словом виступив заступник декана із виховної роботи доц. Сергій Полетило. Закрити урочистий захід також випала честь декану факультету інформаційних систем фізики та математики проф. Юрія Харкевичу. У ту мить, коли всі магістри вийшли на сцену для спільного фото, з їхніх рук полетіли вгору шапки, а разом з ними веселі студентські будні, цікаві пари і безтурботне життя.

Надрукувати
мітки:
коментарів