Поділитись:

Смертельна ДТП під Луцьком: п'яний водій "Мерседеса" – екс-начальник управління карного розшуку (відео)

П'ятниця, 22 лютого 2019, 11:34

Винуватцем смертельної аварії під Луцьком, в якій загинули двоє людей та постраждала дитина, виявився екс-начальник управління карного розшуку УМВС України у Волинській області Геннадій Єпіфанович.

Відео з місця ДТП за участю Геннадія Єпіфановича у мережі Facebook опублікував Володимир Соломченко.

"Ця тварюка, будучи в стані алкогольного сп'яніння, вчора 21.02.2019 р.здійснив жахливу ДТП, в результаті якої загинули 2 людей і 1 дитина 9р. у важкому стані", – йдеться в дописі.

Нагадаємо: 21 січня по 19 годині на автодорозі в селі Дачне Ківерцівського району сталася ДТП за участю трьох транспортних засобів – зіткнулися автомобілі Mercеdеs-124, Chevrolеt Aveo та автобус "Богдан". У ДТП загинули водій служби таксі "Морячок-Таксі" та його пасажирка, ще одну пасажирку цього ж транспортного засобу, 9-річну дитину, госпіталізували. Водій автомобіля Mercеdеs-124 Геннадій Єпіфанович був у стані алкогольного сп’яніння.

Геннадій Єпіфанович звільнилися з Головного управління Національної поліції у Волинській області у липні 2016 року.

За інформацією ІА "Волинські новини", у ДТП в Дачному загинула інженер служби розподільних мереж Софія Швець. Її дочка перебуває у стабільному стані в дитячій обласній лікарні – у неї закрита черепно-мозкова травма, струс мозку та забій легень. Її життю нічого не загрожує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли деталі аварії за участі заступника волинського прокурора

Надрукувати
мітки:
коментарів