Поділитись:

Стартап лучан переміг на престижному конкурсі

Четвер, 28 квітня 2016, 13:46
Стартап лучан переміг на престижному конкурсі

В Україні завершився найбільший Міжнародний ІТ-Чемпіонат "Золотий Байт", на якому найкращим стартапом був визнаний проект луцьких студентів для аграрного сектора.

Перше місце у конкурсу здобула команда SAPC, учасниками якої є Олексій Сальніков та Нікіта Бекирук із Луцька, – пише ТСН.ua.

Суть проекту у тому, що це інноваційний підхід до вирощування врожаю за допомогою сучасних технологій – MAGS. Ця технологія допоможе компаніям збільшити врожай та суттєво підвищити свої доходи.

Орім того, у фіналі чемпіонату опинилися проект Smart city з розумною системою освітлення, контролем якості повітря; розумний браслет; бібліотека книг з доповненою реальністю татощо. Зазначимо, всього у чемпіонаті взяли участь 10 000 студентів з України, Казахстану, Естонії, Білорусі і Литви. Фінал Чемпіонату зібрав 100 найсильніших проектів, які боролися за призовий фонд у 500 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЧАНИН СТВОРИВ ПРОГРАМУ "МАРШРУТОЧКА" ДЛЯ IOS

Міжнародний ІТ Чемпіонат "Золотий Байт" – платформа стартап-індустрії для пошуку нових ідей і талантів. Головна мета – стимулювати молодих фахівців впроваджувати інновації та бізнес-ідеї, допомогти інвесторам і венчурним фондам у пошуку сильних проектів, розкрии потенціал України в сфері IT на міжнародній арені.

"Золотий Байт" проходив за підтримки провідних компаній InterSystems, Intel, Dell, Microsoft, Wolf, Logitech, Stearling Studio. Оганізатором Чемпіонату є Міжнародна Комп'ютерна Академія "ШАГ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СТАРТАП ПО-ВОЛИНСЬКИ: СТВОРИЛИ РАДІОКАНАЛ ДЛЯ ВІДСТЕЖЕННЯ СИТУАЦІЇ НА ДОРОГАХ

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024