Поділитись:

Що приховує кандидат в президенти Володимир Зеленський (відео)

Понеділок, 25 лютого 2019, 09:31
Що приховує кандидат в президенти Володимир Зеленський (відео)

Журналісти 112 телеканалу показали зворотній бік життя кандидата в президенти Володимира Зеленського. 

Зокрема розповіли про те, з чого починав Зеленський і що чекає країну в разі його перемоги на виборах.

За президентства Віктора Януковича Зеленський отримав пост генпродюсера телеканалу "Інтер", а "Квартал" перетворився на потужну комерційну структуру. Згодом закінчився період співпраці з "Інтером" і команда перейшла на канал "1+1". А під час Революції Гідності помітно змінюються жарти кварталівці, відповідно до позиції власника каналу. 

Згодом Україна заборонила серіал "Свати", що дуже обурило Зеленського. Конфлікт з українською владою виник в Ігоря Коломойського. Як наслідок – з'являється серіал "Слуга народу". І це був вдалим проектом, який використали для політичної програми. 

Детальніше дивіться у відео 

Нагадаємо, ЦВК зареєструвала коміка Володимира Зеленського кандидатом в президенти. Про своє рішення брати участь у виборчих перегонах він заявив в новорічну ніч на телеканалі 1+1. Політолог Михайло Наход назвав таке рішення авантюрою, а митець Лесь Подерв'янський заявив, що гумор Зеленського "для бидла". Журналісти ж знайшли в лідера 95 Кварталу бізнес в Росії. Згідно з останніми соціологічними дослідженнями, Володимир Зеленський має непогані шанси вийти в другий тур президентських виборів. Представником партії у Волинській області є Валерій Стернійчук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів