Поділитись:

Маніпуляції цифрами: Андрій Покровський «підловив» керівників Луцькради

Середа, 27 лютого 2019, 16:40
Маніпуляції цифрами: Андрій Покровський «підловив» керівників Луцькради

Депутат Андрій Покровський заявив, що керівництво Луцької міської ради маніпулює цифрами, звітуючи про виконання усіх програм на 97,16 %.

Про це стало відомо у середу, 27 лютого, під час чергового засідання сесії Луцькради.

Він зазначив, що відсоток виконання пораховано, взявши за основу кошти, передбачені в бюджеті міста, та освоєні кошти.

«А якщо ми візьмемо передбачені програмами об’єми фінансування та порівняємо з освоєними об’ємами коштів, то картина буде зовсім інша і відсоток виконання становитиме лише 56,39», – зазначив політик.

Покровський каже, що із 49 міських програм 19 виконано на менш як 50 %.  Окрім цього, виконання з 4-х програм становить 0 % і ще 4 програми виконано менше, ніж на 10 %.

 «Я вважаю, що планування міських програм та загалом бюджетне планування має відбуватися прозоро та чесно, необхідно ґрунтовно підходити до фінансів міста, а не проштовхувати програми на десятки мільйонів гривень без обговорень і не зваживши реальні фінанансові можливості міста. Навіщо обіцяти і не виконувати? Це лише свідчить про несистемність роботи сьогоднішньої влади», – зауважив депутат.

Також Андрій Покровський вважає, що влада завалила роботу із виконання планів на 2018-2019 роки, затверджені рішенням міської ради від 31.01.2018 №37/25 «Про затвердження переліку об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2018-2019 роки».

«Можливо, мені хтось заперечить, але із запланованих капремонтів доріг 25 об’єктів (з них два уже були розпочаті) та капремонтів прибудинкових територій 64-х об’єктів (з них 11 були розпочаті ) в 2018 році спромоглися завершити усе розпочате у 2017 та зробити один об’єкт з переліку доріг та одну завершити, а щодо двох прибудинкових територій лише розпочати роботи», – резюмував Покровський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів