Поділитись:

Луцьк рік тому: польоти «Смарта» та вимушена відпустка універів

Субота, 02 березня 2019, 08:00
Луцьк рік тому: польоти «Смарта» та вимушена відпустка універів

Рік тому у Луцьку на вулиці Рівненській автомобіль "Smart" виїхав на відбійник. Машину вдалось поставити на колеса, жінка-водій сіла і поїхала.

Тим часом у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки призупинили навчання через запровадження надзвичайного стану в енергетиці України.

Відповідний наказ підписав ректор університету Ігор Коцан. Відповідно до наказу, робочий день працівників переноситься з 3 березня на 17 березня. Натомість робочі дні з 5 по 7 березня будуть скороченими з подальшим відпрацюванням за рахунок обідньої перерви протягом березня-квітня.

Що стосується студентів, то з 2 по 7 березня навчальний процес призупиняється. Відпрацювання навчальних буде дистанційним.

Це сталося через надзвичайний стан в галузі енергетики, який запровадили в Україні. З 2 до 7 березня 2018 року призупини навчально-виховний процес у закладах загальної середньої освіти, а з 3 до 7 березня 2018 року – заклади дошкільної, позашкільної освіти, естетичного та спортивно-оздоровчого виховання.

Надрукувати
мітки:
коментарів