Поділитись:

Асія Ахат подарувала скрипку юній музикантці (відео)

Середа, 06 березня 2019, 04:22
Асія Ахат подарувала скрипку юній музикантці (відео)

Співачка і скрипалька Асія Ахат відвідала одну із луцьких музичних шкіл, в рамках свого всеукраїнського туру. Вона спілкувалася із маленькими музикантами, а ще привезла у подарунок скрипки.

Про це повідомляє 12 канал.

Два інструменти залишились у школі, ще один дістався Соломії Федотовій. Дівчина з багатодітної родини музикантів, яка грає грає вже 6 років.

"Я навіть не сподівалася, що мені подарують скрипку. Цей день мені дуже сподобався, бо я зустрілася з Асією Ахат. Я дуже довго цього чекала", – ділиться Соломія.

Мама скрипальки Олена Федотова розповіла, що хороших інструментів родина не має, а дітям вже потрібні нові.

"Ми збирали гроші, тому що вже треба міняти інструмент Соломійці, яка сьогодні отримала подарунок і середній доці, яка грає на бандурі. І для нас сьогодні ця подія – це просто, як казка, – каже мама дівчинки.

Діти зіграли для іменитої скрипальки композицію. У відповідь Асія Ахат запропонувала дітям виступити на своєму концерті у Луцьку.

"Це не просто концерт, це шоу-програма, яку ми готували з американськими музичними продюсерами. Буде багато музикантів на сцені, буде балет "Freedom" і ви будете дуже задоволені", – розповіла Асія Ахат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Промені виступить Асія Ахат

Надрукувати
мітки:
коментарів