Поділитись:

Це "магічно": секс-коуч вимазується кров'ю своїх "місячних" і постить селфі в Instagram

П'ятниця, 08 березня 2019, 03:33
Це «магічно»: секс-коуч вимазується кров'ю своїх «місячних» і постить селфі в Instagram

Секс-коуч з Лос-Анджелесу розмазує свою менструальну кров на обличчі, намагаючись зупинити стигматизацію менструації. Дівчина хоче покінчити з суспільним осудом і табу на відкриті розмови про критичні дні, а також зруйнувати стереотип, що менструація – це явище, якого потрібно соромитися.

Про це пише The Sun.

26-річна Деметра Нікс регулярно розміщує селфі на своїй сторінці в Instagram. Дівчина фотографує своє "закривавлене" обличчя і розповідає, що її менструальна кров "потужна".

Деметра, яка живе в Лос-Анджелесі штату Каліфорнія, мала свій перший менструальний період у віці 12 років, але соромилася цього і думала, що це бридко.

Вона намагалася приховувати свої критичні дні від бойфрендів, і постійно хвилювалася, аби кров не протікала на її одяг.

"Я була одночасно збентежена і зачарована своїми "місячними". Я відчувала себе винною, мені постійно хотілося вибачатися з цього приводу, тому я намагалася приховувати це від своїх хлопців. Наше суспільство вчить, що критичні дні у жінок є брудними і незручними. В рекламах продуктів, які потрібні під час менструації, говорять про запах "свіжості" або про те, що вони роблять нас чистішими, натякаючи, що природні функції наших органів є огидними", – розповідає Деметра.

Це «магічно»: секс-коуч вимазується кров'ю своїх «місячних» і постить селфі в Instagram

Збентежена і засоромлена, дівчина поставила собі внутрішньоматкову протизаплідну спіраль (ВМС), коли їй було 20 років, тому що від протизаплідних таблеток у неї почали виникати панічні атаки і знизився рівень лібідо.

Але цей контрацептив спровокував у Деметри важкі хворобливі періоди, які прикували її до ліжка.

Через рік вона видалила спіраль, частково витягнувши її під час використання менструальної чашки. І відтоді її менструальний цикл почав налагоджуватись.

Деметра змінила свій спосіб мислення, і тепер регулярно розмазує свою менструальну кров по обличчю, називаючи її "магічною", а також ділиться цим процесом онлайн.

Тепер дівчина – секс-коуч, і вона каже: "Бажання поділитися фотографіями крові на моєму обличчі і тілі було просто раптовим імпульсом – я створювала серію фотографій, щоб допомогти жінкам "з'єднатися" зі своїм менструальним циклом, і я думала, що це буде весело.

Ми також можемо малювати нею або виливати кров на землю. Я вважаю, що це прекрасна річ – відчувати себе комфортно, коли ти торкаєшся до власної крові. Раніше я витрачала свій час, переживаючи про те, що думають про мене інші люди. Я намагалася дотримуватися переліку способів 12-річної дівчинки, яким чином я можу виглядати більш привабливою. Запитувала себе, як я можу приховати свою менструальну кров, свою шкіру, свої зморшки, свій жир?"

Це «магічно»: секс-коуч вимазується кров'ю своїх «місячних» і постить селфі в Instagram

Деметра каже, що всі її дописи – про "звільнення" жінок від цього, і поклялася продовжувати розміщувати більше графічних фото.

Вона написала в своєму Instagram: "Це трошки для того, щоб звільнити інших жінок, і більше для того, щоб задовольнити та порадувати себе. Я отримую таке задоволення від цього ритуалу, і мені подобається відчувати себе настільки вільною, щоб ділитися цим і не піклуватися про те, які реакції будуть".

"Я робитиму це щомісяця, доки люди більше не будуть шокуватися від цього. Я буду робити це, поки маленьких дівчаток не перестануть вчити, що природні функції їхніх тіл – огидні і нечисті. Я робитиму так, поки жінки не перестануть думати, що вони не можуть займатися сексом у їхній період кровотечі, тому що це огидно. Я буду це робити, поки ми не перестанемо соромитися раптових плям крові на нашому одязі. На наших постелях", – обіцяє дівчина.

"Ідея не полягає в тому, щоб змусити кожного мазати кров на обличчя (хоча. Вау. Це змушує вашу шкіру сяяти!)", – написала Деметра.

Це «магічно»: секс-коуч вимазується кров'ю своїх «місячних» і постить селфі в Instagram

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс у маленькому місті, або Як лучани шукають інтим у соцмережах

 

Надрукувати
мітки:
коментарів