Поділитись:

У Києві люди побили "маршрутчика", який збив трьох жінок (фото, відео)

П'ятниця, 22 березня 2019, 11:05
У Києві люди побили «маршрутчика», який збив трьох жінок (фото, відео)

У Києві на Дорогожичах водій маршрутного таксі під номером 155 наїхав на трьох пішоходів, порушивши правила дорожнього руху.

Аварія сталася у четвер, 21 березня, – інформує "Обозреватель". 

Автобус рухався вулицею Теліги в бік станції метро "Почайна". Очевидці стверджують, що водій не зупинився навіть побачивши, що люди почали рух по пішохідному переходу, і поїхав прямо. 

У Києві люди побили «маршрутчика», який збив трьох жінок (фото, відео)У Києві люди побили «маршрутчика», який збив трьох жінок (фото, відео)У Києві люди побили «маршрутчика», який збив трьох жінок (фото, відео)У Києві люди побили «маршрутчика», який збив трьох жінок (фото, відео)У Києві люди побили «маршрутчика», який збив трьох жінок (фото, відео)

Жінки, які потрапили під колеса горе-маршрутника, переходили дорогу на зелений сигнал світлофора. Всі троє – сестри. 

Одну з потерпілих очевидці буквально дістали з-під маршрутки. Киянку у важкому стані госпіталізували в лікарню. Також травми отримали й інші пішоходи, але вони менш серйозні.

Зазначається, що перехожі бурхливо відреагували на ДТП і накинулися з кулаками на водія.

Як інформують у поліції Києва, водій був тверезим.

У своїх показах водій зазначив, що у транспортному засобі відмовили гальма, однак цю інформацію перевірятимуть експерти, які ретельно оглядають автобус на арештмайданчику. Також буде призначена експертиза технічного стану автомобіля. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За вчинення правопорушення передбачено до восьми років позбавленням права. Встановлюються причини і механізм автопригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів