Поділитись:

Верховний суд поновив на роботі виховательку, яку звільнили за нібито аморальні фото

Субота, 30 березня 2019, 15:30
Верховний суд поновив на роботі виховательку, яку звільнили за нібито аморальні фото

Мешканка с. Бугаївка на Рівненщині Віта Черешньовська, яку звільнили з дитячого садочка за публікацію в купальнику, виграла Верховний суд. Тепер жінку поновлять на роботі та виплатять компенсацію за вимушений прогул. 

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook

Нагадаємо: завідувачка закладу звільнила Віту Черешньовську за аморальні світлини у соцмережі. На знімках підлегла в купальнику на відпочинку та в червоній сукні з келихом вина.

Верховний суд поновив на роботі виховательку, яку звільнили за нібито аморальні фото

Черешньовська розповіла, що розгляд справи був призначений на 6 травня, однак сьогодні її повідомили, що Верховний суд підтвердив постанову райнного апеляційного, тим самим скасував її звільнення. 

"Навіть нічого не підозрюючи, гуляючи по місту, я отримую електронне повідомлення від свого юриста, бачу лише підпис:" постанова Верховного суду...", а далі руки почали трусилися, і я не змогла відкрити цей лист і прочитати його, вирішила, що прочитаю вдома з кимось із рідних. Аж раптом дзвінок... юрист... каже: " Вітаю..." Я не могла натішитися і повірити у своє щастя, я завжди знала, що справедливість є і вірити потрібно і не опускати рук", – йдеться в дописі.

Історія молодої виховательки та завідуючої дитячим садком,яка двічі за сім місяців звільнила свою підлеглу з формулюванням "за аморальну поведінку" через фото в купальнику, стала одним із хітів Інтернету –  у виховательки з’явилася ціла група підтримки, їй пишуть незнайомі педагоги і публікують на знак підтримки свої фото з відпочинку. Міністр освіти Лілія Гриневич назвали це звільнення розправою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині учня, який не здав гроші на ремонт, посадили за стару парту

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
16 квітня 2024
08 квітня 2024
30 березня 2024
27 березня 2024
19 березня 2024
07 березня 2024
15:50
05 березня 2024
15:02
10:13
12 лютого 2024