Поділитись:

Фіскали задоволені сплатою податків на Волині

Вівторок, 09 квітня 2019, 09:33
Фіскали задоволені сплатою податків на Волині

За підсумками першого кварталу 2019 року на Волині до держбюджету сплачено 888,9 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.

Це на 163,3 мільйона гривень більше проти аналогічного періоду торік, – повідомляє ГУ ДФС у Волинській області. 

«Підсумок першого кварталу 2019 року – плюс 22,5 відсотка зібраних в області податків до державного бюджету та загалом позитивна динаміка у забезпеченні надходжень до бюджетів всіх рівнів. Така тенденція має всі шанси стати визначальною упродовж усього фінансового року завдяки відповідальній позиції соціально орієнтованого бізнесу, громадян та за умови якісного адміністрування податкових платежів. Власне наш досвід конструктивної  взаємодії з представниками підприємництва та налагоджений алгоритм роботи з протидії можливим ризикам несплати, а також заходи з детінізації економіки дозволяють прогнозувати стабільність бюджетних надходжень», – розповіла начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що технологічні рішення, які пропонує ДФС для спілкування в електронному форматі, не лише суттєво полегшують виконання податкових зобов’язань платниками податків, а й запобігають корупційним проявам.

Тож, як свідчить аналітика, у січні-березні поточного року найбільшу суму до держбюджету в області сплачено платниками ПДВ – 377 мільйонів гривень. Разом з тим, до державної скарбниці в області мобілізовано 238,7 мільйона гривень ПДФО, податку на прибуток – 171 мільйон гривень, військового збору – 70,1 мільйона гривень, рентної плати – 18,4 мільйона гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів