Поділитись:

Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)

Середа, 17 квітня 2019, 04:32
Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)

У Луцьку інспектори патрульної поліці навчали місцевих жителів правильно переходити дорогу.

Про це інформує прес-служба патрульних у Facebook.

Київський Майдан, проспект Перемоги, проспект Соборності – це ті магістралі, де рух автотранспорту особливо інтенсивний і де великий ризик потрапити під колеса у пішоходів, якщо вони неправильно переходять дорогу.

За 3 місяці оформлено понад 500 постанов за ч. 1 ст. 127 КУпАП. Однак штраф в 51 гривню не лякає. "Завжди тут ходила і буду ходити", «Я спішу, у мене діти-водії, я все й так знаю", "Ви не маєте права мені щось доказувати", – ось такі фрази, як зазвичай, чули інспектори від порушників.

Ініціатори відпрацювання на вулицях міста креативно підійшли до превентивної роботи: вони не просто попереджали пішоходів та проводили з ними профілактичні бесіди, а й вели їх до зімітованого пішохідного переходу, де стояв відповідний знак і де їх розпитували про правила дорожнього руху.

"Більше 30 зупинених громадян – і ніхто не знав правильних відповідей на елементарні питання: чим вирізняється пішохідний перехід, в якій послідовності треба дивитись на дорогу, щоб її перейти, яка відповідальність за порушення ПДР пішоходами тощо.

Статистика, яку озвучували патрульні, а це понад 50 травмованих та 13 загиблих на дорогах області з початку року волинян, також не вражала порушників. Більшість думає, що їх це не торкнеться", – зазначила патрульна поліція.

Тим часом, окрім елементарних правил переходу через вулицю, громадянам нагадували про носіння світловідбивних елементів у темну пору доби, про особливу обережність у дощову погоду, про уважність до дітей, з якими йдуть дорогою.

"Сподіваємось, лучани задумаються над питанням особистої безпеки та безпеки своїх дітей!", – йдеться у дописі.

Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)Патрульні навчали лучан правильно переходити дорогу (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі патрульні взяли участь у "Пекельній гонці" (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів