Поділитись:

У Луцьку палії трави ледь не спалили сусідам хату (фото)

Середа, 17 квітня 2019, 06:54
У Луцьку палії трави ледь не спалили сусідам хату (фото)

У Луцьку мешканці вулиці Гущанської мало не спалили своїм сусідам хату. Люди підпалили суху траву, однак вогонь швидко "поплазував" у напрямку дерев'яного сусідського будинку.

Про це написав Володимир Маць у Facebook-спільноті "Наш Луцьк".

За словами чоловіка, на щастя, він вчасно це побачив і побіг туди, оскільки трава вже горіла за декілька метрів від старого дерев'яного будинку. Разом з господарем цієї ділянки вогнище вдалося ліквідувати.

"Хочу звернутись до всіх мешканці вулиці Гущанської! Не паліть будь-ласка сміття на своїх подвір'ях, городах та за межами своєї території. Тому що під час паління отруйним димом дихають Ваші сусіди, наші діти, внуки, які хочуть бути здоровими. Бо до мене, як до голови "Вуличного комітету "Гущанський" неодноразово зверталися люди та жалілися на те, що стоїть дим по всій вулиці і немає чим дихати. Особливо спалювання сухої трави на городах, може призвести до непередбачуваних наслідків та навіть фатальних. Будьте обачними, добрими, милосердними до людей, тварин, пташок і так далі. Бережіть та любіть свою природу і природа віддячить Вам за це", – закликав у своєму дописі чоловік.

У Луцьку палії трави ледь не спалили сусідам хату (фото)У Луцьку палії трави ледь не спалили сусідам хату (фото)У Луцьку палії трави ледь не спалили сусідам хату (фото)У Луцьку палії трави ледь не спалили сусідам хату (фото)У Луцьку палії трави ледь не спалили сусідам хату (фото)У Луцьку палії трави ледь не спалили сусідам хату (фото)У Луцьку палії трави ледь не спалили сусідам хату (фото)У Луцьку палії трави ледь не спалили сусідам хату (фото)У Луцьку палії трави ледь не спалили сусідам хату (фото)У Луцьку палії трави ледь не спалили сусідам хату (фото)У Луцьку палії трави ледь не спалили сусідам хату (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Княгининку через спалювання трави спалахнув сад (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів