Поділитись:

"Де поділа чоловіка": у Луцьку дружина пацієнта побила медсестру (фото)

Понеділок, 22 квітня 2019, 14:44

На Вербну неділю у Луцькій міській клінічній лікарні дружина пацієнта побила медсестру.

Про це повідомляє Луцька міська клінічна лікарня. 

Приблизно о 23:00 годині 21 квітня швидка медична допомога привезла у приймальне відділення травмованого чоловіка. Після обстеження у нього виявили перелом шийки стегна і направили на лікування у відділення травматології.

Ще через годину прийшли відвідувачі до хворого: його дружина з дітьми і двома чоловіками. Як інформують в лікарні, вона з криком кинулася до медсестри Альони Мілецької. "Де поділи її чоловіка", – вигукувала вона. 

Медсестра зробила зауваження відвідучам, попросила поводити себе тихіше і назвати прізвище чоловіка. На що жінка відповіла, що сама знайде його і почала заглядати в кожну палату. Альона Мілецька попросила не турбувати інших хворих. Але відвідувачка, від якої було чути запах спиртного, схопила медсестру за волосся і почала бити руками та ногами. Чоловіки спостерігали збоку. На щастя, у відділення повернувся лікар "швидкої" і забрав "дебоширку" у приймальне відділення. Зразу ж викликали поліцію і склали протокол про порушення.

Відвідувачі-чоловіки погрожували медсестрі, аби та забрала заяву. У жінки – подряпані руки, бо вона закривала ними обличчя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Увірвалися без бахіл: донька хворої лучанки нагримала на медиків

Надрукувати
мітки:
коментарів