Поділитись:

Фотограф вишукує і фотографує "близнят" серед різних тварин (фото)

Вівторок, 07 травня 2019, 01:42
Фотограф вишукує і фотографує «близнят» серед різних тварин (фото)

Британська бібліотека зображень Warren Photographic спеціалізується на фотографіях домашніх улюбленців. Але є те, чим вони дійсно виділяються – творці бібліотеки шукають "родичів" тварин від інших матерів. Кішки і зайчики, морські свинки і собаки – усі вони здаються спорідненими у чарівній галереї зображень.

Як розповів фотограф Марк Тейлор для Bored Panda, це була ідея його мами – спробувати шукати схожих тварин і фотографувати їх. Її друг запропонував зробити це з котиком Бірман і кроликом, які виглядали дуже схожими, тож першими "моделями" стала саме ця парочка. Після цього Марк продовжив роботу своєї мами.

"З тваринами важче працювати, ніж з людьми, тому що ти не можеш сказати їм, що робити, у яку позу стати. У мене є помічниця, який допомагає мені тренувати тварин і тримати їх, щоб ті не відволікалися. У неї недзвичайно добре виходить ладити з тваринами'', – додає фотограф.

Зрештою, те, що нас об'єднує, і що має значення – як і в цьому випадку – це чиста привабливість... і відповідне хутро! =)

Фотограф вишукує і фотографує «близнят» серед різних тварин (фото)Фотограф вишукує і фотографує «близнят» серед різних тварин (фото)Фотограф вишукує і фотографує «близнят» серед різних тварин (фото)Фотограф вишукує і фотографує «близнят» серед різних тварин (фото)Фотограф вишукує і фотографує «близнят» серед різних тварин (фото)Фотограф вишукує і фотографує «близнят» серед різних тварин (фото)Фотограф вишукує і фотографує «близнят» серед різних тварин (фото)Фотограф вишукує і фотографує «близнят» серед різних тварин (фото)Фотограф вишукує і фотографує «близнят» серед різних тварин (фото)Фотограф вишукує і фотографує «близнят» серед різних тварин (фото)Фотограф вишукує і фотографує «близнят» серед різних тварин (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
13:25
20 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
14 квітня 2024
10 квітня 2024