Поділитись:

У Луцьку створять нову військову частину

Понеділок, 16 травня 2016, 08:51
У Луцьку створять нову військову частину

У Луцьку працюють над створенням нової військової частини.

63-тя база з ремонту військової техніки постане на фондах 54-го військового містечка, що в Луцьку на вул. Стрілецькій, –повідомляє прес-служба Волинскої ОДА.

Уже з 16 травня експертний інститут Міністерства оборони України здійснюватиме експертну оцінку та обстеження наявних на території будівель. Заплановано, що на базі проводитимуть так звані середні ремонти військової автомобільної техніки. Загалом же до 31 грудня 2016-го мають відновити адміністративні споруди й інші будівлі, аби була можливість встановити необхідне обладнання. До середини 2017 року військові планують завершити всі оргроботи. Волинські контрактники з відповідною спеціалізацією матимуть можливість працювати зокрема й у новоствореній частині.

"Це ж не лише створення військової частини, то збільшення економічного потенціалу області, – наголосив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. – Це ще й ПДФО до міського бюджету, плата за землю, робота для будівельників тощо. Це врешті й можливість створити додаткові робочі місця".

Надрукувати
мітки:
коментарів