Поділитись:

У Луцьку в підвалі будинку знайшли п'ять гранат і патрони (фото)

Вівторок, 28 травня 2019, 12:23
У Луцьку в підвалі будинку знайшли п'ять гранат і патрони  (фото)

У Луцьку в підвалі будинку співробітники кримінальної поліції виявили поліетиленовий пакунок із п’ятьма гранатами та понад 350 патронами різноманітного калібру. 

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів операції «Зброя та вибухівка» правоохоронці викрили в незаконному поводженні з боєприпасами 29-річного жителя Харківської області. Правоохоронці встановили, що зловмисник привіз і зберігав небезпечні предмети в підвальному приміщення одного із житлових будинків у Луцьку. 

Під час огляду місця схованки поліцейські виявили пакунок із п’ятьма гранатами «РГД-5» та запалами до них, а також понад 240 патронів калібру 7,62 мм та майже 50 патронів калібру 5.45 мм.

У Луцьку в підвалі будинку знайшли п'ять гранат і патрони  (фото)

На місце події прибули спеціалісти вибухотехнічного відділу поліції області. Вони належним чином вилучили небезпечну знахідку та транспортували її до спеціального місця зберігання. Боєприпаси направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичного центру МВС України.

 

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Поліція Волині наголошує, що незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами тягне за собою кримінальну відповідальність. У разі добровільної здачі органам влади зброї, бойових припасів чи  вибухових речовин особа звільняється від кримінальної відповідальності передбаченої ст. 263 Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів