Поділитись:

Луцький перевізник воду з хімією для авто скидав просто на зелень

Субота, 01 червня 2019, 20:12
Луцький перевізник воду з хімією для авто скидав просто на зелень

На гарячу лінію «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти надійшло звернення від небайдужих лучан щодо можливого несанкціонованого зливу нечистот на території міста. Про це пишуть муніципали на своїй сторінці у Фейсбук.

Інспектори відділу «Група швидкого реагування» виїхали за вказаною у зверненні адресою та встановили, що по вул. Зв’язківців, 5 працівники АТП 10701 скидали стічні води від миття транспортних засобів, що перебувають на балансі вищевказаного АТП, безпосередньо на зелені насадження. Це, в свою чергу, спричинило забруднення навколишнього середовища та порушення п.п.2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька. На відповідальну особу, а саме начальника відділу паливно-енергетичних ресурсів, було складено адміністративний протокол за ст.152 КУпАП.

Додатково інформуємо, що стічні води від миття транспортних засобів, як правило, містять в собі мийний синтетичні засоби, нафтові залишки, солі, мастильні речовини, бруд та пісок, а тому відповідно до чинного законодавства, повинні зливатися у каналізаційну мережу, попередньо пройшовши очищення та нейтралізацію вмісту забруднювальних речовин в місцевих очисних установках.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку виявили дві "точки" збуту сумнівної горілки (фото)

 
Надрукувати
мітки:
коментарів