Поділитись:

Міськвиконком погодив інвестиційну програму для КП "Луцькводоканал"

Середа, 18 травня 2016, 10:15
Міськвиконком погодив інвестиційну програму для КП «Луцькводоканал»

Інвестиційна програма КП "Луцькводоканал" була скоригована через зміну тарифу.

Запропонована інвестиційна програма КП "Луцькводоканал" на 2016 рік в новій редакції має річний обсяг фінансування 14238,15 тисяч гривень. Про це розповів головний інженер підприємства Сергій Строк 18 травня під час засідання виконкому.

Він розповів, що зараз інвестиційна програма коригується в меншу сторону й сума зменшиться орієнтовно на 2,7 мільйона гривень.

"Інвестиційна програма виконується.Пункти фактично лишились ті ж самі. Якщо буде змінено тарифи то програма знову переглядатиметься", – сказав Сергій Строк

Погоджена інвестиційна програма на 2016 рік була складена з урахуванням суми амортизаційних відрахувань згідно прогнозованого тарифу на послуги централізованого водопостачання та водовідведення, який станом на 12.05.2016 року так і не затверджений Національною комісією, що здійснює державне регу-лювавння у сферах енергетики та комунальних послуг.

Основні заходи інвестиційної програми – підвищення ефективності виробництва, забезпечення обліку природних та енергетичних ресурсів, обсягів реалізації послуг; оптимізації технологічних витрат та втрат води; підвищення якості надання послуг, рівня організації виробництва та інше.

Джерела фінансування інвестиційної програми – кошти, отримані підприємством від провадження ліцензованої діяльності, за рахунок яких здійснюється фінансування заходів інвестиційної програми.

Виконком прийняв проект рішення.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024