Поділитись:

У SkyUp забрали ліцензію: що це означає

Середа, 12 червня 2019, 17:42
У SkyUp забрали ліцензію: що це означає

Баришівський суд Київської області ухвалив рішення про призупинення дії ліцензії українського лоукостера SkyUp.

У відповідь представники авіакомпанії заявили, що відповідне рішення суду не може бути юридичним документом у розумінні правової демократичної європейської держави, – пише «Обозреватель».  

«Ми впевнені в тому, що щорічно мільйони пасажирів, незадоволених послугами авіакомпаній, пишуть негативні відгуки на їхню адресу і в мережі про те, що їх не влаштовує вибір і якість харчування на борту, некомфортні крісла, зовнішній вигляд і поведінка бортпровідників, відсутність оголошень на борту літака і багато іншого. Але в правовій державі все це не може бути підставою для припинення дії ліцензії авіакомпанії», – йдеться у повідомленні.

У SkyUp зазначили, що ухвала про призупинення ліцензії зачіпає права приблизно 8 000 пасажирів на добу, які користуються послугами авіакомпанії.

Крім того, представники лоукостера вважають, що рішення Баришівського суду Київської області негативно позначиться на репутації країни й інвестиційному кліматі.

Авіакомпанія вже оскаржила відповідну ухвалу суду, подавши апеляційну скаргу до Апеляційного суду Київської області.

«Ми очікуємо законного рішення. Хочемо запевнити наших пасажирів у тому, що ця юридична профанація не зможе перешкодити нам виконати свої зобов'язання», – підсумували в SkyUp.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів