Поділитись:

Мисливські угіддя на Волині хочуть надати фірмі-банкруту

П'ятниця, 20 травня 2016, 13:48
Мисливські угіддя на Волині хочуть надати фірмі-банкруту

Мільйонні борги, судові тяганини на сотні мільйонів та стадія банкрутства – ніщо з цього всього не стало аргументом для членів "екологічної" комісії обласної ради.

Попри всі негаразди фірми "Феміди-Інтер" яку пов'язують з депутатом обласної ради Василем Столяром, обранці готуються надати мисливські угідь цьому підприємству, – сказавно в сюжеті ТРК "Аверс".

"Не поцікавившись станом справ ТзОВ "Феміда-Інтер" члени екологічної комісії поспіхом проголосували "за" надання мисливських угідь ще на минулому засіданні. Сьогодні зібрали додаткову комісію так, як назбиралося трохи додаткових питань. Один із комісіянтів Борис Бабійчук, який минулого разу був відсутній, вирішив переконати колег у тому, що, проголосувавши, вони зробили помилку.

Зі слів Бориса Бабійчука, вищезазначена фірма знаходиться у стадії банкрутства.

"До цих пір ідцть судові тяганини.Також до мене з податкової інспекції надійшов лист на звернення про фінансовий стан підприємства. На кінець року (2015 рік - ред.) даним підприємством було заборговано понад 16 мільйонів гривень податку. В тому числі, податок за землю – 117 тисяч. І 7 мільйонів 700 тисяч гривень податку на додану вартість. Також в судових тяганинах по даному підприємству є понад 443 мільйона гривень", – зауважив він.

Представник "Феміди-Інтер" розповів, що впродовж останніх 15 років виконувала всі взяті на себе зобов'язання в умовах договору.

Окрім того, зі слів голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, тут відбувається конфлікт інтересів.

"При розгляді питання людина, яка приймає рішення, має відношення до даного питання в приватному, службовому або іншому порядку", – сказав Гунчик.

На це депутат Василь Столяр відповів: "В мене немає ніяких конфліктів інтересів".

Детальніше – в сюжеті:

Надрукувати
мітки:
коментарів