Поділитись:

Смертельна аварія за участю "швидкої": волинська поліція завела "кримінал"

Вівторок, 02 липня 2019, 12:53
Смертельна аварія за участю «швидкої»: волинська поліція завела «кримінал»

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом летальної ДТП у Маневицькому районі за участю швидкої меддопомоги.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Слідчі Головного управління Національної поліції в області розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася вчора поблизу села Оконськ Маневицького району. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб.

Нагадаємо: автомобіль екстреної медичної допомоги Peugeot Boxer під керуванням 42-річного жителя райцентру Маневичі, виїжджаючи на головну дорогу, зіткнувся з вантажівкою Volvo, за кермом якої перебував 27-річний житель міста Сарни Рівненської області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди помер 75-річний пасажир швидкої та його 42-річна донька, жителі Луцького району. Водія швидкої меддопомоги та 56-річного фельдшера, жителя Маневицького району,  госпіталізували в реанімацію Маневицької центральної райлікарні.

Досудове розслідування проводять слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області. Поліцейські встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися подробиці моторошної аварії, в якій перекинулася «швидка» (фото, відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів