Поділитись:

Відомі волиняни розповіли про свої перші поцілунки (фото)

Субота, 06 липня 2019, 14:00
Відомі волиняни розповіли про свої перші поцілунки (фото)

Всесвітній день поцілунку щороку відзначають 6 липня. Його придумали у Великій Британії ще в ХІХ столітті, а Організація об'єднаних націй затвердила його лише 20 років тому. 

В Україні про свято знають мало, однак деінде організовують різні забави чи конкурси, аби своєрідно відзначити такий день. ІА "Конкурент" вирішило теж нагадати вам про поцілунковий день і запитало у відомих волинян про їхній перший цілувальний досвід. Про смішні, сором'язливі і зворушливі події читайте далі. 

Луїза Киримова, телеведуча ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE": 

Відомі волиняни розповіли про свої перші поцілунки (фото)

"Здається, це було у 8-му класі. Я вперше почала зустрічатися із хлопцем, хоча в нього я була далеко не перша і про поцілунки він знав, напевно, все. Назвати це серйозними стосунками тяжко. Але тоді я думала, що гуляти з ним за руку під шкільними вікнами – це дуууже серйозно. Одного вечора він проводив мене додому, ми піднялися на мій поверх до дверей, я його обійняла, а він одразу поліз цілуватися. На відміну від нього, це в мене було вперше, я дуже злякалася, почервоніла, не знала, що і як правильно робити і просто стояла. Він мене поцілував і попрощався. Тоді я ще подумала: "Для чого люди це роблять, коли це так неприємно?" Наступного дня про те, що я не вмію цілуватися, дізнались всі мої друзі. Мені так стало соромно, що після того неприємного випадку я його кинула. Ось така історія.  Р.S. Після того я ще довго не хотіла цілуватися". 

Елла Яцута, голова ГО "Мистецьке об'єднання "СтендаЛь", директорка фестивалю "Фронтера": 

Відомі волиняни розповіли про свої перші поцілунки (фото)

"Про перший поцілунок можна згадувати, як одну з перших романтичних історій. Це був санаторій, море і моє літо після шостого класу. Ми жили на третьому поверсі, і хлопці десь із-під Черкас залізли до нас через балкон. Там на балконі і відбувся мій перший поцілунок. І все в цій історії було б чудово, якби я знала ім’я того «щасливця» . Бо назване «Сергій» виявилося неправдою. От такий напівсумний сюжет. Хоча картинка була гарна – ніч, море, балкон і білявий незнайомець".

Олег Федік, колишній спортивний тренер: 

Відомі волиняни розповіли про свої перші поцілунки (фото)

"Та яка там ситуація... Я вчився в педагогічному коледжі на фізрука і ми поїхали в Карпати на екскурсію на кілька днів. Поїхали ми, переважно хлопці, й інша група – переважно дівчата. От і готель, Карпати, і якось сталося, що залишився з дівчиною сам на гойдалці, то тоді якось і вийшло більш серйозніше. А так, коли був малим школярем, то з дівчатами з вулиці пробували відтворити те, що показували по телевізорі. Тоді то зуби мішали, то ніс... То якось так".

Галина Конах, співачка: 

Відомі волиняни розповіли про свої перші поцілунки (фото)

"Поцілувалася у першому класі на власному "весіллі". Не скажу, що давала на це згоду, ба більше – пропозиція з мого боку "я тобі – свою "Фанту", а ти мене відпускаєш" теж не переконала "кавалера". Ех, довелося погодитися. Зрештою, так і завершився... другий тиждень мого навчання у першому класі. Цей "інцидент" згадували мені чи не усі одинадцять років навчання у школі" 

Олег Огородник, луцький адвокат: 

Відомі волиняни розповіли про свої перші поцілунки (фото)

"Мій перший поцілунок був у дитячому садочку. Мені тоді було 4 роки, а їй – вже 5. Її звали Вікторія, це був її останній день у нашому садочку, оскільки її батьки розлучалися і кудись переїздили в інше місто. Ми з нею дуже сильно дружили і на прощання вона мене поцілувала. Не один раз із цікавості у шкільні та студентські роки я намагався її розшукати, але марно. Лишився тільки приємний дитячий спогад та старі чорно-білі фотографії". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024