Поділитись:

«Незалежно від результату виборів ми будемо працювати», – Тарас Шкітер

Понеділок, 22 липня 2019, 19:48
«Незалежно від результату виборів ми будемо працювати», – Тарас Шкітер

Співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ», журналіст, ведучий та політик Тарас Шкітер подякував лучанам за підтримку на позачергових виборах до Верховної Ради України, які відбулися у неділю, 21 липня. Політик також запевнив, що незалежно від результатів виборів він і його команда і надалі працюватимуть задля потреб лучан.

Про це він написав на своїй особистій сторінці у Facebook.

«Дорогі друзі, колеги, партнери, прихильники і волонтери, та усі лучани, які повірили мені та нашій команді, я надзвичайно вдячний вам за вашу підтримку! Я дякую усім лучанам, незалежно від того, якими були їхні політичні уподобання. Дякую усім, хто вчора прийшов на дільниці та проголосував.

Незважаючи на результати виборів, запевняю вас, що наша команда і далі буде працювати для лучан. Офіс Громадянського Руху «СВІДОМІ» працює у «CITY PARKу» за адресою проспект Волі, 49 а. Він завжди відкритий для нових ідей та пропозицій.

«СВІДОМІ» продовжать розвивати проекти, якими і далі можуть скористатися мешканці Луцька, а це безкоштовні перегляди фільмів та театральних вистав для пенсіонерів, відкриті зустрічі з успішними та відомими українцями, робота в округах без депутатів і багато інших ініціатив. Мою передвиборчу програму ми і далі будемо реалізовувати, бо вона грунтується на бажаннях лучан та наших довгострокових цілях», – розповів Шкітер.

За словами політика, він цінує підтримку кожного і переконаний, що разом свідомі лучани зроблять ще багато реальних справ на користь нашого міста. «Свідомі – разом!», – резюмував Тарас Шкітер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024