Поділитись:

Кварцяний роздавав поради гравцям "Динамо"

Вівторок, 30 липня 2019, 16:52

Легендарний український тренер, екснаставник "Волині" Віталій Кварцяний дав пораду гравцям "Динамо" перед стартом сезону.

Про це пише Gazeta.ua. 

"Динамо завжди розганяється поступово, тримаючи в запасі максимальні функціональні можливості перед єврокубковими турнірами. Думаю, що їм буде заважати їхня атакувальна тягучість, не такий швидкий розіграш м'яча, як у Шахтаря. Їм треба робити акцент на дальніх ударах у ворота, тому ж Гармашу, Сидорчуку, Шепелєву. Останній, до слова, дуже чітко зіграв в матчі з "Шахтарем", мав 3-4 позиції для удару по воротах, але при цьому вирішував інакше", – зазначив Кварцяний. 

Із його слів, саме в цьому "Динамо" треба додавати.

"Ймовірно, в команді приділять цьому достатньо уваги, тому що в плані комбінацій, швидкісної техніки – кияни зараз поступаються "Шахтарю", – додав він. 

Нагадаємо: Віталій Кварцяний в липні 2017 року залишив пост наставника команди, який в своїй кар'єрі обіймав з травня 2013 року. Також з літа 2013-го фахівець паралельно обіймав посаду президента "Волині". 30 листопада 2017 року він перестав ним бути.  Замість Кварцяного головним тренером ФК "Волинь" став екс-наставник "Миру" з Горностаївки Віктор Богатир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обирали нову голову Волиньради та хто потрапив «під роздачу» Кварцяного

Надрукувати
мітки:
коментарів