Поділитись:

Довідка бандерштатівця: усе, що треба знати про фестиваль

Четвер, 01 серпня 2019, 08:30
Довідка бандерштатівця: усе, що треба знати про фестиваль

Цьогоріч фестиваль українського духу "Бандерштат" відбудеться втринадцяте. Традиційно без алкоголю, з гарною музикою і цікавими спікерами. 

Напередодні гарячих фестивальних днів ІА "Конкурент" підготувало пам'ятку для бандерштатівця. Про те, як дістати на територію фестивалю, кого слухати і де жити, розповідала прессекретарка заходу Анастасія Передрій. 

Дати і ціни

"Бандерштат" триватиме три дні: 2, 3 і 4 серпня. Фестиваль, як і торік, відбудеться на території села Рованці. Під час фестивалю квиток на всі три дні вартуватиме 500 грн. 

Одноденні квитки також можна буде придбати на місці фесту:

  • П'ятниця – 150 грн
  • Субота – 200 грн
  • Неділя – 250 грн

Вхід для діток до 12 років у супроводі дорослих – вільний. Також безплатно зможуть потрапити на захід учасники бойових дій. Перепустку можна буде отримати перед входом на фестиваль у спеціальному наметі, пред'явивши відповідне посвідчення. 

Як дістатися? 

Із Луцька на фестиваль можна буде перейти через містякий спеціально встановили у центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки. 

Якщо їхати автомобілем, то дістатися можна буде як з боку, власне, села Рованці, так і з боку району ЛПЗ. По всьому селу будуть встановлені вказівники. 

Також доїхати до території фесту можна буде маршрутним таксі № 9. На час "Бандерштату" кілька рейсів продовжать, тож машрутка довезе прямо до входу на фестиваль. 

Довідка бандерштатівця: усе, що треба знати про фестиваль

До слова Google Maps має локацію "Бандерштат". 

Проживання і комфорт 

Облаштовуватися у наметовому містечку гості зможуть вже з 18:00 години 1-го серпня. На той час біля входу працюватиме каса. А виїхати мають до 12:00 години 5 серпня. За проживання у наметовому містечку додатково платити не потрібно. Місця має вистачити всім, адже територія велика. 

На території фестивалю заборонено вживати алкогольні напої. Такої філософії організатори дотримуються з першого "Бандерштату".

Бандерштатівці матимуть можливість користувати душовими кабінами. Вартість одного прийому душу – 20 гривень. По всій території фестивалю стоятимуть туалети: поблизу сцени, фудкорту та наметового містечка. 

Гутірки і музика 

Цього року на фестивалі виступатиме чимало музичних гуртів. Щодня – різні виконавці:

Довідка бандерштатівця: усе, що треба знати про фестиваль

Також буде гутіркова і літературна сцена, де можна буде послухати:

Довідка бандерштатівця: усе, що треба знати про фестиваль

А щоб "Бандерштат" і Луцьк запам'яталися надовго, дивіться, що можна забрати зі собою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024