Поділитись:

Підприємці з луцького "Привозу" назвали свою вимогу

Четвер, 01 серпня 2019, 16:20
Підприємці з луцького «Привозу» назвали свою вимогу

Розірвати договір оренди з ТзОВ «Екопрод» – такою є вимога підприємців, які виступають проти того, аби міська влада закрила ринок «Привіз».

Про це йшлося під час зустрічі влади і підприємців 1 серпня. 

Як зазначив підприємець Андрій Вишневський, співвласник ТзОВ «Екопрод» Олександр Башкаленко обіцяв реконструкцію. Натомість обманув підприємців.

«Виявилося, що Башкаленко хоче не реконструкції ринку, а будівництва торгового центру. І що нам тепер робити? У мене – сімейний бізнес, виховується в сім'ї п'ятеро дітей, четверо з них – сироти. Ми годуємо дітей з цього бізнесу», – зазначив підприємець, звертаючись до заступника міського голови Костянтина Петрочука.

Підприємці з луцького «Привозу» назвали свою вимогу

До слова, на зустрічі присутні працівники поліції. 

Нагадаємо: продавці ринку «Привіз» прийшли 31 липня під стіни Луцької міської ради через, на їхню думку, безпідставного закриття ринку. Через мітинг депутати не могли розпочати сесію.  Згодом у міськраді повідомили, що Олександр Башкаленко готовий надати 400 метрів квадратних для того, щоб люди мали місце для ринку. Однак люди на таку пропозицію не погоджуються. Через конфлікт у міськраді викликали поліцію.  Згодом питання про закриття ринку «Привіз» Луцька міська рада перенесла на 1 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024
18:35