Поділитись:

Звільнення тренера в Луцьку: у спортшколі прокоментували скандал

Вівторок, 13 серпня 2019, 10:20
Звільнення тренера в Луцьку: у спортшколі прокоментували скандал

Виконувач обов’язків директора КЗ «СДЮСШОР Луцької міської ради» Володимир Озимко прокоментував скандал зі звільненням тренера Володимира Самчука.

Це відбулося у вівторок, 13 серпня, під час оперативної наради в Луцькраді.

Озимко каже, що Володимир Самчук перед 8 липня подав заяву про те, що він планує проводити навчально-тренувальні процеси з двома вихованцями, один із яких (Максим Ткачук) виборов право представляти Україну на юніорському чемпіонаті світу, на базі басейну у «SportLife». Озимко стверджує, що разом із цим Самчук не подав графік індивідуальної підготовки спорстменів, через що директор Олександр Сологуб не погодив йому індивідуальні тренування, а написав йому займатися в тренажерній залі міського басейну, в якому на той час було спущено воду.

«Після цього Самчук Володимир Вікторович перестав з‘являтися на роботу і лише після дзвінка директора він з‘явився 15 липня. Під час його відсутності було складено акти, що він не був на робочому місці. Один акт він підписав, на інших відмовився ставити свій підпис, письмово пояснивши, що він має право нічого не пояснювати, відповідно до статті 63 Конституції України», – розповів Озимко.

Зі слів Озимка, Володимира Самчука звільнили після зборів колективу, на яких він (Самчук), згідно з твердженням Озимка, повторно відмовився пояснити свою відсутність та не підписав протокол зборів.

Нагадаємо: вихованці цього тренера за рік привезли до Луцька багато медалей, встановили два юнацькі рекорди України, а брасист Максим Ткачук представлятиме Україну на чемпіонаті світу. Тренера-рекордсмена звільнили якраз тоді, коли він готував спортсмена до змагань. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жах, абсурд, свавілля: лучани обурені звільненням тренера-рекордсмена

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024