Поділитись:

Чому розвивати свій бізнес найкраще з "Яровицею"?*

П'ятниця, 20 вересня 2019, 08:05
Чому розвивати свій бізнес найкраще з «Яровицею»?*

"Яровиця" – новий, стильний, унікальний комплекс з розкішною архітектурою, збудований за сучасними технологіями. Це однозначно додасть іміджу вашому бізнесу.

Локація – центр міста з інтенсивним транспортним та пішохідним потоком. Розвинена інфраструктура, що знаходиться поряд, створить додатковий трафік. Потенційними клієнтами, можуть бути мешканці "Яровиці" – активна та цілеспрямована частина суспільства. Доведено, що розміщення бізнесу визначає до 80 % його успішного розвитку.

Компанія активно проводить маркетингову комунікацію в соціальних мережах, ЗМІ та зовнішній візуальній рекламі. Зі своїми орендарями компанія підписує довгостроковий договір з вигідними тарифами оренди.

  • Максимально комфортні основи життєвого простору вашого бізнесу.
  • Вільне планування приміщень з можливістю поділу та об'єднання.
  • Панорамні вітражі з можливістю облаштування рекламної вивіски.
  • Автономне опалення та система вентиляції і кондиціонування.
  • Стартовий ремонт: керамогранітна плитка, санвузол, чистова шпаклівка стін.
  • Рампа, охорона, відеонагляд.

Основною стратегічною ціллю будь-якого бізнесу, безумовно, є розвиток. З "Яровицею" можливості вашого бізнесу зростатимуть, що забезпечить надійне та швидке повернення інвестицій.

Більше інформації на сайті або завітайте чи зателефонуйте (050 402 05 05) в консультаційний центр (вул. Яровиця, 17) і менеджери нададуть вам відповіді на питання, що виникають.

Надрукувати
мітки:
коментарів