Поділитись:

Луцького підприємця пограбували на 7 мільйонів гривень

Четвер, 02 червня 2016, 17:49
Луцького підприємця пограбували на 7 мільйонів гривень

У Луцьку трапився розбійний напад на підприємця та його сім'ю.

Про це інформує сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

Учора, 1 червня, п'ятеро невідомих у масках ввірвалися до будинку 47-річного підприємця, мешканця Луцького району та застосовуючи насильство до нього та членів його сім'ї, заволоділи грошима, ювелірними виробами та ноутбуком. Поліція розшукує зловмисників.

Близько 23 години, на подвір'ї будинку, розбійники вдарили по голові господаря після чого зв'язали його та проникли в будинок. У помешканні правопорушники зв'язали його 42-річну дружину та 23-річну дочку, 6-річного сина закрили у ванній кімнаті.

Погрожуючи фізичною розправою господарям розбійники заволоділи ювелірними виробами та грошами в сумі: 70 тисяч євро, 200 тисяч доларів, 15 тисяч гривень, 100 тисяч злотих, ноутбуком марки "Dell Inspiron" після чого втекли. Загальна сума завданих збитків становить 7 мільйонів гривень.

"Відомості внесені до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України", – повідомив керівник Луцького відділення поліції ГУНП у Волинській області Олег Кічук.

Правоохоронці проводять всі необхідні заходи спрямовані на розшук та затримання зловмисників.

Надрукувати
мітки:
коментарів