Поділитись:

Слідом за Стобихівкою: в Осівці на Волині діти не ходять до аварійної школи (фото)

Середа, 02 жовтня 2019, 12:50
Слідом за Стобихівкою: в Осівці на Волині діти не ходять до аварійної школи (фото)

У селі Осівці Камінь-Каширського району зібралися близько сотні батьків.

З 1 жовтня до місцевої аварійної школи не ходить 235 дітей, – інформує UA:Волинь. 

Зі слів мами школярки Світлани Іщук, нову школу будують з 2016-го за кошти Державного фонду регіонального розвитку.. У вівторок, 1 жовтня, школярі мали розпочати у ній навчання.

Слідом за Стобихівкою: в Осівці на Волині діти не ходять до аварійної школи (фото)Слідом за Стобихівкою: в Осівці на Волині діти не ходять до аварійної школи (фото)Слідом за Стобихівкою: в Осівці на Волині діти не ходять до аварійної школи (фото)Слідом за Стобихівкою: в Осівці на Волині діти не ходять до аварійної школи (фото)

Нагадаємо: схожий конфлікт виникав на Волині через школу в Стобихівці. Батьки кілька разів організовували акції протесту, щоб добитися будівництва нової школи. Згодом вони перестали пускати своїх дітей відвідувати аварійну школу. За що декількох із них судили. У січні 2019 року оголосили тендер на будівництво нової школи у селі Стобихівка Камінь-Каширського району.

До слова, у 2019 році у Стобихівці не відбулося свято першого дзвінка, адже школа є в аварійному стані. Тому батьки не впускають своїх дітей на навчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024