Поділитись:

На Волині задоволені сплатою податків

Четвер, 03 жовтня 2019, 17:54
На Волині задоволені сплатою податків

Понад 6 млрд грн податкових платежів за підсумками трьох кварталів 2019 року сплачено до бюджетів усіх рівнів на Волині.

Про це інформує управління моніторингу ризикових операцій та доходів ГУ ДПС у Волинській області.

Зокрема, за підсумками січня-вересня минулого року сума мобілізованих в області податків склала 4 мільярди 979 мільйонів гривень. Таким чином, з початку поточного року податковий внесок суб’єктів господарювання Волині на 21,5 відсотка більше аналогічних показників торік.

«Завдяки налагодженій взаємодії з представниками соціально орієнтованого бізнесу бюджети всіх рівнів отримують кошти своєчасно. Окрім ефективного діалогу, варто відзначити вдосконалення процесу адміністрування податкових платежів та якісний податковий супровід з боку фахівців податкової служби платників податків різних груп. За стабільнимнадходженням коштів до бюджетів – злагоджена роботі колективу податківців та високий рівень податкової культури більшості волинських суб’єктів господарювання», – наголошує в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Як підкреслив посадовець, волинські платники податків однаково відповідальні в питанні перерахування податкових платежів як до держбюджету, так і бюджетів громад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024